Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A karajokat kiverjük, sózzuk, borsozzuk, 1-2 órát pihenni hagyjuk. A serpenyőt vagy rostsütőt vékonyan beolajozzuk, majd a liszben megforgatott karajokat kérgesre sütjük.
Egy cseréptálat kivajazunk, 1-2 evőkanál olajat és az italt beletesszük, majd a karajszeleteket a cseréptálba rakjuk, alufoliával letakarjuk, és a 180 fokos sütőben puhára pároljuk.
A megpuhult húsra rárakjuk a félbevágott fügét és a sárgabarackot. A gyümölcsökre kevés szerecsendiót reszelünk, ízlés szerint megszórjuk barna cukorral. Egy kicsit visszarakjuk a sütőbe.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Karamellizálás végett kb. 10 percre rakjuk vissza a sütőbe.
Hasábburgonyával tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.14 16:33
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
karajokat kiverjük, serpenyőt vagy, liszben megforgatott, cseréptálat kivajazunk, italt beletesszük, cseréptálba rakjuk, megpuhult húsra, félbevágott fügét, gyümölcsökre kevés, kicsit visszarakjuk, Hasábburgonyával, karajszeleteket, Karamellizálás, barackpálinka, sárgabarackot, szerecsendiót, személyenként, szerecsendió, gyümölcsökre, visszarakjuk, megforgatott, alufoliával, cseréptálba, beletesszük, sárgabarack, félbevágott, beolajozzuk, sertéskaraj, cseréptálat, letakarjuk, megszórjuk, kivajazunk, serpenyőt, rostsütőt, fügelikőr, megpuhult, személyenként szelet karaj, hámozott friss füge, sárgabarack, színes bors frissen törve, evőkanál olaj, szerecsendió, barna cukor,
|
|
|
|
|