|
Zöldborsófőzelék rántott párizsival
|
A fagyos zöldborsót feltesszük főni annyi vízbe, amennyi éppen ellepi, sózzuk. Közben világos rántást készítünk, amit hideg tej... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
melibaby66
2012.07.04 20:48
|
|
|
|
|
|
Rántott sertéskaraj
|
A felhasználás előtti napon a karajszeleteket kikloffoljuk, besózzuk, fóliával befedve hűtőbe tesszük, így puhább lesz a hús. M... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
nedved871216
2012.06.14 18:56
|
|
|
|
|
|
Házi szardínia készítése
|
A halakat megtisztítjuk, kibelezzük, fejét levágjuk, majd jól megmosva besózzuk. Két napig hűvös helyen állni hagyjuk a sóban. ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
alex58
2012.03.28 08:00
|
|
|
|
|
|
Töltött csirkemell
|
Csirkemellszeleteket besózzuk.
Tojást a joghurttal, sóval és a borssal felverjük, belekeverjük a reszelt sajtot. Kisebb edényb... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.30 12:21
|
|
|
|
|
|
Káposztás pogácsa
|
A tejfölt meglangyosítjuk. Kiveszünk belőle egy decinyit, teszünk bele cukrot, és belemorzsoljuk az élesztőt. Tetejét megszórju... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.23 10:02
|
|
|
|
|
|
Patisszonpogácsa...
|
A meghámozott patiszont szálasra legyaluljuk, besózzuk, és fél órán át állni hagyjuk.
Ezután kinyomkodjuk, és a ledarált ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.10 07:31
|
|
|
|
|
|
Rántott patisszon...
|
A patisszont meghámozzuk, félbevágjuk, kimagozzuk, és félujjnyi vastag szeletekre vágjuk, majd kissé besózzuk. Negyed óra elt... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.10 07:19
|
|
|
|
|
|
Sült keszeg-másképp-
|
A halakat sűrűn beirdaljuk, besózzuk (a só a vékony szálkákat szétmarja), és 5-6 órára hűtőszekrénybe tesszük.
A besózott hala... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.08 07:44
|
|
|
|
|
|
Rakott padlizsán (muszaka)
|
Megpucoljuk a padlizsánokat, és kb. 1/2-1 cm-es lapokra vágjuk, besózzuk. Picit állni hagyjuk, majd a sütő rácsára fektetve - o... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.01 17:45
|
|
|
|
|
|
|