|
májjal töltött csirkecomb
|
1. A csirkecombot és a májat megmossuk. A májról eltávolítjuk a hártyákat -inakat, majd kettévágjuk.
2. A hagymát és a fokhagy... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.19 15:08
|
|
|
|
|
|
Baconbe göngyölt csirkemáj...
|
A májat megtisztítjuk, és nagyságuktól függően 2-3 részre vágjuk. Szitába téve átmossuk, alaposan lecsepegtetjük, s a fűszerekk... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.12 07:54
|
|
|
|
|
|
Töltött gombafejek-kirántva-
|
A gombákat megmossuk, szárát levágjuk, apróra daraboljuk, éppúgy, mint a hagymát, s a vajban együtt megpároljuk. Ezután hozzá... |
1 komment
|
16 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.11 07:11
|
|
|
|
|
|
Töltike-
|
Kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, a májat és petrezselymet. A fűszerekkel megszórva, gyakori keverés ... |
1 komment
|
18 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.11 07:43
|
|
|
|
|
|
Baconben sült csirkemáj
|
A csirkemájakat enyhén borsoztam, szalonnába tekertem és sütőben megsütöttem.
... |
1 komment
|
11 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.08 04:20
|
|
|
|
|
|
Bácskai csirkemáj-pirított tarhonyával...
|
A tarhonyához a vizet felforraljuk. A hagymát nagyon apróra összevágjuk, majd egy serpenyőben az olajon megfuttatjuk a hagymá... |
0 komment
|
28 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.27 07:10
|
|
|
|
|
|
Legényfogó leves
|
Az olajon aranybarnára pirítjuk az apróra vágott hagymát. Rárakjuk a kis kockára vágott húst. Kifehéredése után hozzáadjuk az u... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.18 12:24
|
|
|
|
|
|
|