|
Bácskai gombásrizs!
|
Először megpároljuk a rizst. Amíg fő, a felaprított hagymát olajon üvegesre dinszteljük. A paprikát csíkokra vágjuk, majd a hag... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.28 14:25
|
|
|
|
|
|
Vörösboros marhalábszár szegfűszeggel...
|
A vöröshagymát olajon üvegesre dinszteljük, vízzel felengedjük, majd hozzáadjuk a kockákra vágott lábszárat és a hozzávalók... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.28 08:06
|
|
|
|
|
|
Olasz tojás
|
A vajat felolvasztjuk,nagyon apró kockára vágjuk a hagymát,és a vajhoz adjuk,üvegesre dinszteljük,bele rakjuk a majoránnát (sok... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
mucika58
2012.01.27 18:05
|
|
|
|
|
|
Mexikói rizses csirke...
|
Olajon üvegesre dinszteljük a finomra vágott hagymát. A tűzről levéve belekeverjük a köményt és az erős paprikát. Visszatéve ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.26 13:03
|
|
|
|
|
|
Majorannás tejfölös
|
A pulykahúst felkockázzuk,a hagymát üvegesre dinszteljük,hozzáadjuk húst és addig pirítjuk míg kifehéredik.Hozzáadjuk a sót, a ... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.25 23:06
|
|
|
|
|
|
lebbencsleves
|
A szalonnát apró kockára vágva kisütjük,
beletesszük a kissé összetört lebbencset s megpirítjuk a tésztát.
Az apróra vágott h... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
gizusmama
2012.01.25 22:47
|
|
|
|
|
|
Székelykáposzta
|
A káposzta levéből egy pohárnyit féreteszünk, majd egy kis vízzel átöblítjük, kinyomkodjuk a káposztát.
A sertésoldalast a cso... |
3 komment
|
13 ember kedveli
|
brezdergott
2012.01.24 16:31
|
|
|
|
|
|
Mexikói chilisbab recept
|
A hagymát és a fokhagymákat megtisztítjuk, és apróra vágjuk (fokhagymanyomón átnyomjuk).
Egy mélyebb lábasba olajat öntünk, f... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.21 19:45
|
|
|
|
|
|
Szűzpecsenye velővel és májjal...
|
A szűzérméket ujjnyi vastagra felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, s egy kis olajon mindkét oldalát elősütjük.
A húst kisze... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.19 17:07
|
|
|
|
|
|
Rakott kel...
|
A gerslit előzetesen 2-3 órára beáztatjuk, többször átmossuk, kétszeres mennyiségű sós vízben puhára pároljuk kevés ételízesí... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.17 18:04
|
|
|
|
|
|
|