|
Cigánypecsenye.
|
A bőrös szalonnából szeleteket vágunk, majd a szeleteket úgy vágjuk be, hogy a bőr egyben maradjon, és a vágások fél cm-re kö... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.13 16:29
|
|
|
|
|
|
Sajtos keltekercs-paradicsommártással
|
A kelleveleket mossuk meg, vágjuk ki a vastag ereket, majd pároljuk félig puhára.
A kenyeret áztassuk be vízbe, majd nyomkod... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.05 11:26
|
|
|
|
|
|
Kapros borsópörkölt galuskával.
|
A hagymát olajon megdinszteljük, majd rárakjuk a borsót, és további 2-3 percig pirítjuk a hagymával.
Végül rárakjuk a paprik... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.04 19:32
|
|
|
|
|
|
Illatos gombaleves.
|
A zöldségeket megmossuk.
A pórét és a répát vékony karikákra, a gombát szeletekre vágjuk
Az olajon először a pórét dinsztel... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.04 16:05
|
|
|
|
|
|
Brokkoli szósz
|
A hagymát fölapritjuk és üvegesre dinszteljük. A brokkolit rózsáira bontjuk, megmossuk, majd a hagymával együtt pároljuk. Ha me... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
objection
2012.04.25 22:41
|
|
|
|
|
|
Sajtosgaluska (Aus Bayern)
|
A vöröshagymát kevés olajon meg dinszteljük (üvegesre).
Hozzá tesszük a galuskát ha a galuska átforrósodott
megszórjuk a resz... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
kotta70
2012.04.16 21:43
|
|
|
|
|
|
Oxfordi húspogácsa
|
elkészítés
A burgonyát meghámozzuk, megfőzzük, krumplinyomóval áttörjük, és megvárjuk míg kihűl.
A vöröshagymát lereszeljük, ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.10 19:47
|
|
|
|
|
|
Sonkás-tökmagos bucik
|
Az élesztőt a langyos cukros tejben felfuttatjuk.
A lisztet a puha vajjal az élesztős tejjel, a tojással és 1 dl langyos vízze... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.06 20:00
|
|
|
|
|
|
Stefánia vagdalt
|
A sütőt előmelegítjük (légkeveréses 180 fok).
A hagymát apró kockára vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. A legvégén dob... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.02 15:20
|
|
|
|
|
|
|