|
Kolbászos, gombás lecsó nokedlivel
|
A paprikát kicsumázzuk és a paradicsommal együtt felkarikázzuk. A vöröshagymákat megtisztítjuk és először félbe, majd vékony sz... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ketiksz
2012.10.12 18:11
|
|
|
|
|
|
" Ízek orgiája " steak.
|
A húst lehártyázzuk, majd a rostjaira merőlegesen 4 szeletre vágjuk, a színes borssal beszórjuk.
Egy jó erős nejlonzacskób... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.06 14:55
|
|
|
|
|
|
Cukkini pörkölt
|
Apró szeletekre vágjuk a hagymát és megdinszteljük a zsíron.beletesszük a felkockázott szalonnát és pár percig összepirítjuk a ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.10.04 21:48
|
|
|
|
|
|
Spárgás pulyka raguleves .
|
A pulyka mellett vágjuk kis kockákra, és az olíva olajon dinszteljük üvegesre.
A zöldségeket mossuk, tisztítsuk, majd darabo... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.24 17:28
|
|
|
|
|
|
Lencse burger-vegáknak.
|
A lencsét sóval, babérlevéllel, és a vízzel feltesszük főni (kb. 30 perc).
Ha készen van leszűrjük, és nedvszívó papírra te... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.24 17:12
|
|
|
|
|
|
Bográcsos hallecsó
|
Hatliteres bográcsban a zsiradékot felolvasztjuk. A felkarikázott vágott hagymát és zöldpaprikát állandó keverés közben megdins... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.22 16:23
|
|
|
|
|
|
Rakott padlizsán.
|
A padlizsánt mossuk meg, és 12 szeletre vágjuk.
Grillserpenyőben, olíva olajon grillezzük meg minden oldalukat, közben enyhé... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.21 09:46
|
|
|
|
|
|
Fűszeres csirkecombok csípős szószban.
|
Mossuk meg a húst, majd szárítsuk meg papírtörlővel. Csepegtessünk rá citromlevet és dörzsöljük be Szárnyas fűszerkeverékkel ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.27 19:23
|
|
|
|
|
|
Tiszai halászlé-bográcsban-
|
Először is tüzet gyújtunk, majd elkészítjük az alaplevet. A zsíron megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát, majd hozzáad... |
2 komment
|
5 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.16 14:42
|
|
|
|
|
|
Velős pirítós
|
A gorombára aprított hagymát megdinszteljük a zsírban, majd rárakjuk a velőt. Sózzuk, borsozzuk, és erős tűzön alaposan lepirít... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
redrozsa
2012.07.01 21:14
|
|
|
|
|
|
|