|
Hortobágyi aprópecsenye
|
A sertéshúst metéltre vágjuk. A szalonnát apróra vágjuk, kiolvasztjuk, és ennek zsírjában az apróra vágott vöröshagymát üvegesr... |
0 komment
|
28 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.10 12:30
|
|
|
|
|
|
Fetasajtos rakott burgonya
|
A krumplit meghámozzuk.
Egy tűzálló tálat kivajazunk, belekarikázzuk a krumpli felét, hogy az alját betakarja, ráteszünk egy ... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.10 10:00
|
|
|
|
|
|
Őszibarack krémleves
|
Az őszibarackokat a cukorral, citromlével, fahéjjal és szegfűszeggel ízesített (jól jöhet egy fűszertojás) vízben feltesszük fő... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.04 15:37
|
|
|
|
|
|
Tejszínes karaj
|
A hússzeleteket kiverjük,sózzuk,majd lisztbe,tojásba,végül a reszelt sajtba bundázzuk. A szeleteket kivajazott tepsibe fektetjü... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.04 10:39
|
|
|
|
|
|
Lebbencsleves
|
A füstölt szalonnát nagyon apró kockákra vágjuk, és zsírját fazékban
kiolvasztjuk. Rátesszük a finomra vagdalt hagymát, majd... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.04 09:23
|
|
|
|
|
|
Párizsi szelet
|
A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, aztán megsózzuk, kicsit megborsozzuk. Egy zárható tetejű műanyag tálba lerakunk egy réteg ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.04 09:08
|
|
|
|
|
|
Sztracsatella sütés nélkül
|
A tejben elkeverjük a darát, a cukrot, a tojássárgákat és a sót. Lassú tűzön feltesszük melegedni, majd állandóan kevergetjük... |
1 komment
|
27 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.02 05:47
|
|
|
|
|
|
Zöldségpörkölt tésztával
|
A tésztát feltesszük főni sós vízben.
Minden zöldség hozzávalót fajtájának megfelelően tisztítunk és aprítunk úgy, hogy nagyjá... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
galambjani
2013.02.16 10:02
|
|
|
|
|
|
Legényfogó leves
|
Az olajon arany barnára pirítjuk az apróra vágott hagymát. Rárakjuk a kis kockára vágott húst. Kifehéredése után hozzáadjuk az ... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
galambjani
2013.02.16 09:54
|
|
|
|
|
|
Cseresznyeleves
|
Felteszünk egy lábasban vizet forrni, és amikor gyöngyözve forr, beleöntjük a cseresznyét. Megszórjuk cukorral, vaníliás cukorr... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.12 20:33
|
|
|
|
|
|
|