|
Paradicsomos sügér !
|
A halat 1.5 cm -s szeletekre vágom fel,egy serpenyőbe felmelegítem az olajat, meritumom benne a fokhagymát, és a szardellát i... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
ibolya58
2012.10.24 22:29
|
|
|
|
|
|
Túrós tészta, törpeharcsa pörkölttel
|
A tésztát sós vízben kifőzöm, majd vízzel leöblítem, majd kevés olajjal összedolgozom hogy ne ragadjon össze. Olajon az apróra ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
pici70
2012.10.05 22:01
|
|
|
|
|
|
Bográcsos hallecsó
|
Hatliteres bográcsban a zsiradékot felolvasztjuk. A felkarikázott vágott hagymát és zöldpaprikát állandó keverés közben megdins... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.22 16:23
|
|
|
|
|
|
Tiszai halászlé-bográcsban-
|
Először is tüzet gyújtunk, majd elkészítjük az alaplevet. A zsíron megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát, majd hozzáad... |
2 komment
|
5 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.16 14:42
|
|
|
|
|
|
Rozmaringos hal répával, borsóval
|
1. A zöldségeket megtisztítjuk, majd sós vízben 5 percig főzzük. Gyorsan leszűrjük, majd hideg vízzel leöblítjük, és félr... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
esztella75
2012.07.13 22:27
|
|
|
|
|
|
Jansson megkísértése
|
A hagymákat megtisztítjuk és nagyon vékony karikára szeljük. A ringlicsíkokat leszűrjük és az olajat összekeverjük a tejszínnel... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
donaldduck
2012.05.12 22:04
|
|
|
|
|
|
Házi szardínia készítése
|
A halakat megtisztítjuk, kibelezzük, fejét levágjuk, majd jól megmosva besózzuk. Két napig hűvös helyen állni hagyjuk a sóban. ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
alex58
2012.03.28 08:00
|
|
|
|
|
|
Sajtos csillagok
|
A kenyeret csillag alakú szaggatóval formára vágjuk, majd megpirítjuk.
A feta sajtot kevés tejföllel, sóval, olívaolajjal kike... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
marcsi1989
2012.03.18 21:57
|
|
|
|
|
|
Nyárson sül hal
|
A halfiléket hideg vízben lemossuk, leitatjuk róluk a nedvességet, és kisebb darabokra vágjuk.
A paprikát kicsumázzuk, és... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 07:43
|
|
|
|
|
|
Sült hal-édes-savanyú mártással-
|
A megtisztított, szárazra törölt hal mindkét oldalát átlósan beirdaljuk, sózzuk, fűszerkeverékkel bedörzsöljük.
A mártáshoz... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.03 16:53
|
|
|
|
|
|
|