|
Cigánytokány babbal
|
A babot előző nap beáztatjuk.
Sós vízben puhára főzzük a babot.Megpirítjuk a vöröshagymát,hozzáadjuk a darabokra vágott sertés... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.21 10:46
|
|
|
|
|
|
Hentes tokány
|
A hagymát apróra a húst,szalonnát,sonkát,csem egeuborkát vékony csíkokra vágom. A szalonnát kipirítom,hozzáadom a hagymát és meg... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
viragbaba
2013.12.20 19:29
|
|
|
|
|
|
Borjúbecsinált hercegnő módra
|
A borjúlapockát közepes kockákra vágjuk és felhevített vajon megpirítjuk.Sózzuk borsozzuk,zsírjára pirítjuk,és belekeverjük a v... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.22 10:52
|
|
|
|
|
|
Csikós tokány
|
Az olajon megpirítjuk a reszelt vöröshagymát, elkeverjük benne a piros paprikát és beletesszük a kisujjnyi hosszúságúra és késh... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
birann
2013.08.06 12:56
|
|
|
|
|
|
Keverve sült bárány feketebab mártásban
|
Az erjesztett fekete babot tegyük tálba, öntsük le forrásban lévő vízzel, hagyjuk ázni 20 percig, majd jól csepegtessük le.
Sz... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
projo2
2013.06.05 23:18
|
|
|
|
|
|
Omlettel göngyölt borjútekercs
|
A húsból egy nagy szeletet készítek,( vagy megkérem a hentest ) majd kissé kiklopfolom
A húsra rendezem el az omlettet, so... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
ibolya58
2013.04.27 22:59
|
|
|
|
|
|
Sertésragúleves gazdagon !
|
Egy serpenyőben felmelegítem az olajat és ráteszem a kockára vágott hús pirítani.
Ezek után beleteszem még a hagymát is, kever... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
ibolya58
2013.03.04 22:05
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos húsgombóc leves
|
A vöröshagymát apró kockákra vágjuk. Nagyobb fazékban felhevítjük az étolajat, és üvegesre sütjük benne a hagymát. Közben megti... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 06:06
|
|
|
|
|
|
Sertéspörkölt
|
A húst megtisztítjuk, az esetleges nagyon zsíros részeket levágjuk, és a húst kockára vágjuk. A vöröshagymát apróra felvá... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.02 10:33
|
|
|
|
|
|
Székelykáposzta
|
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, a zsíron megdinszteljük. Az edényt lehúzzuk a tűzről, megszórjuk a pirospaprikával, és rá... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.18 20:29
|
|
|
|
|
|
|