|
Kenyértésztában sült-fűszeres vaddisznó
|
Először a tészta alapanyagait (a tojás kivételével, mivel az a sütés előtti lekenéshez való) összekeverjük, kézzel jól kidolg... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 17:33
|
|
|
|
|
|
Szarvaskolbász egyszerűen
|
A húsokat és a zsírszalonnát csíkokra vágjuk, majd nagylyukú darálón ledaráljuk. Az így kapott darálthúst összekeverjük a kétfé... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 12:08
|
|
|
|
|
|
Sütőtökös szarvasragu
|
A megtisztított és hideg vízben kiáztatott szarvashúst felkockázzuk, majd a felhevített zsiradékon megpirítjuk. Ekkor hozzáad... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 10:20
|
|
|
|
|
|
Sertéssült-grillen-
|
A húst bőrös oldalánál beirdaljuk, sóval és borssal, zúzott fokhagymával bedörzsöljük.
A megtisztított vöröshagymával és pa... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.04 12:37
|
|
|
|
|
|
Pokoli sertésragu
|
A húst kockára vágom,forró olajban átsütöm,hozzá adom a hagymát,majd aranysárgára pirítom és ezt kevés vizel felöntöm.
Sóval,b... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
mucika58
2012.01.27 18:43
|
|
|
|
|
|
Székelykáposzta
|
A káposzta levéből egy pohárnyit féreteszünk, majd egy kis vízzel átöblítjük, kinyomkodjuk a káposztát.
A sertésoldalast a cso... |
3 komment
|
13 ember kedveli
|
brezdergott
2012.01.24 16:31
|
|
|
|
|
|
Királyhalom !
|
Elkészitése:
A rizst szokásos módón megpárolom,a hagymát karikára vágom,a húsból kis érméket vágok és sózom borsozom.
A kápos... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.21 14:50
|
|
|
|
|
|
Sertéstokány-belsőségekkel-
|
A húst lemossuk, leszárogatjuk, 4 cm hosszú, ceruzavastagságú darabokra szeljük. A belsőségeket az erektől és vezetékektől me... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.19 16:56
|
|
|
|
|
|
Zöldborsós tokány
|
A húst apró kockára,a vöröshagymát és a petrezselymet finomra vágjuk. A burgonyát megtisztítjuk,sós vízben megfőzzük.
A hagy... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
alex58
2012.01.14 10:56
|
|
|
|
|
|
Erdélyi borjútokány
|
1. A húst megmossuk, szárazra töröljük, és kockákra vágjuk.
2. Az olajat a serpenyőbe öntjük, a húst kissé átsütjük benne, ho... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
margitanya
2012.01.13 08:47
|
|
|
|
|
|
|