|
Sült csirke Janó módra
|
A csirkét feldarabolom, alkatrészeire szedem(lehet negyedelni is). A combokat a csontjuk mentén felvágom, de nem csontozom ki.
... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
galambjani
2012.10.08 20:07
|
|
|
|
|
|
Budapest sertéstekercs.
|
A hússzeleteket kiklopfolom és átfedéssel egy nagy lapot rakok ki belőlük. A zsírban aranysárgára pirítom az apróra vágott ha... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.17 06:35
|
|
|
|
|
|
Zöldborsófőzelék rántott párizsival
|
A fagyos zöldborsót feltesszük főni annyi vízbe, amennyi éppen ellepi, sózzuk. Közben világos rántást készítünk, amit hideg tej... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
melibaby66
2012.07.04 20:48
|
|
|
|
|
|
Csokikrémes-meggyes süti
|
Összekeverjük a tészta alapanyagait: az 5 db tojássárgáját, a cukrot, a kakaóport, a vaníliás cukrot, az olajat és a tejet. Ehh... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
alibaba45
2012.05.09 22:09
|
|
|
|
|
|
Hamis libamáj
|
A májat a tojással kimixeljük, majd lassan hozzáadjuk a tejszint, a sót és a borsot ízlés szerint és legvégén a zsírt is hozzák... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
alex58
2012.03.07 09:09
|
|
|
|
|
|
Libaleves pirított májjal
|
A libaaprólékot tisztítsuk meg és hideg vízben tegyük fel főni. Amikor felforr a habját szedjük le, sózzuk és kis lángon 30-40 ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
cocco
2012.02.23 10:57
|
|
|
|
|
|
Muflonhúsos pásztorpite
|
A megmosott, megtisztított húst kisebb kockákra vágjuk fel és a jól felhevített mangalica-, vagy libazsíron szépen lepirítjuk... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.11 08:13
|
|
|
|
|
|
Káposztás rétes
|
A megtisztított káposztát kettévágjuk, kivágjuk a torzsáját, és a vöröshagymával együtt nagyon finomra gyaluljuk. A cukrot a ... |
2 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 17:21
|
|
|
|
|
|
Őzgerinc libamájjal és mézes szedermártással
|
A lehártyázott, megtisztított őzgerincet bepácoljuk egy éjszakára a mustárból, olajból és frissen tört színesborsból készült ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 12:18
|
|
|
|
|
|
Vadkacsamáj pástétom
|
A felforrósított libazsíron pároljuk meg az apróra vágott hagymát, majd adjuk hozzá a fokhagymagerezdeket zúzva, és a babérleve... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 23:22
|
|
|
|
|
|
|