|
Csirkemell wokban sajtmártással
|
A csirkemelleket kifilézzük és kis kockákra vágjuk, a hagymát apróra szeleteljük.A forróra hevített wokban üvegesre pároljuk a ... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.05 12:19
|
|
|
|
|
|
Rakott palacsinta csabai módra
|
A lángolt kolbász héját lehúzzuk és felaprítjuk.A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk.A répát és a fehérrépá... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.04 20:09
|
|
|
|
|
|
Olajbogyós csirkecombok
|
A hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk.A gombát felszeleteljük, a kolbászt pedig karikára vágjuk Egy serpenyőbe. felforrósit... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.17 10:24
|
|
|
|
|
|
Sólet
|
A sólet legelső szabálya, hogy csak sok emberre érdemes főzni. Kevés sólet nem sólet. Amit most leírok, legalább nyolc emberre ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
andrash11
2013.10.13 23:07
|
|
|
|
|
|
Tökleves kagylótésztával
|
A zöldségeket meghámozzuk és megmossuk.A sütőtököt és a burgonyát nagyobb darabokra, míg a gyökérzöldségeket vékony karikákra v... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
53ilona
2013.10.08 22:57
|
|
|
|
|
|
Zöldfűszeres, holland sajtos csirkemell
|
A csirkemelleket közepesen vastag szeletekre vágjuk, majd sózzuk és félretesszük 10 -15 percre. Az ízlés szerinti zöldfűszereke... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.08 23:02
|
|
|
|
|
|
Pikáns tejszínes, gombás csirke
|
A megmosott csirkedarabokat vegetával, vagy az összemorzsolt leveskockával jól bedörzsöljük. Vajat vagy olívaolajat hevítünk, ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
vikariuse
2013.10.07 22:39
|
|
|
|
|
|
Finomfőzelék
|
A finomfőzelék elkészítés egyszerűen a következő:
1. Veszünk 1 kg vegyes zöldségkeveréket, vagy francia saláta keveréket (fag... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.22 15:17
|
|
|
|
|
|
Sólet- árpagyönggyel
|
A húsokat egyforma nagyságú kis kockákra vágjuk.
A hagymát, fokhagymát zsíron megdinszteljük egy olyan lábasban, ame... |
2 komment
|
4 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.20 21:45
|
|
|
|
|
|
|