|
Káposztalé-leves székelyesen
|
A csontokat bő hideg vízben,kevés sóval főni tesszük.20-30 perc után,ha felforrt lehabozzuk,hozzáadunk pár szem borsot,a darabo... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
mank87
2012.01.03 19:50
|
|
|
|
|
|
Újévi töltött malac...
|
A malacot kivül-belül megdörzsöljük citrommal, majd sóval.
Közben elkészítjük a tölteléknek valót .
A töltelékhez a h... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.28 13:13
|
|
|
|
|
|
Disznótoros káposzta
|
Nagy fazékba teszünk a kisülő zsírból és ha forró a nagyobbra darabolt vöröshagymát belerakjuk, kicsit dinszteljük. Ezt követőe... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.18 12:17
|
|
|
|
|
|
Sólet
|
A zsiradékon megpirítom az apróra vágott hagymát, meghintem pirospaprikával valamint a liszttel és beleteszem a füstölt tarját,... |
2 komment
|
6 ember kedveli
|
amentida
2014.04.09 20:05
|
|
|
|
|
|
|