|
Halászlé
|
Legjobb, ha 1.30- 1.60 kg -os pontyokat veszünk.
Tisztítás után beirdaljuk, azaz 3-4 mm mélyen bemetszést végzünk a hal húsába... |
5 komment
|
6 ember kedveli
|
kicsimaszat
2012.12.06 23:21
|
|
|
|
|
|
Zöldséges sertésragu
|
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk nagyobb szeletekre vagy kockákra vágjuk.
Forró zsiradékon megpirítjuk a húst csak annyi... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
nagylee
2012.10.20 23:05
|
|
|
|
|
|
Bádeni őzgerinc.
|
Az őzgerincet forró olajban minden oldalról átpirítunk, majd hozzáadjuk a zöldségeket, a borókabogyót és a hagymát, sóval, bo... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.08 16:59
|
|
|
|
|
|
Tarpai őznyársak.
|
A sütés előtti napon a húst bepácoljuk, a kimagozott aszalt szilvát vörösborba áztatjuk.
A pác: A páclét vízből ecettel, h... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.08 16:48
|
|
|
|
|
|
Sült csirke Janó módra
|
A csirkét feldarabolom, alkatrészeire szedem(lehet negyedelni is). A combokat a csontjuk mentén felvágom, de nem csontozom ki.
... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
galambjani
2012.10.08 20:07
|
|
|
|
|
|
" Ízek orgiája " steak.
|
A húst lehártyázzuk, majd a rostjaira merőlegesen 4 szeletre vágjuk, a színes borssal beszórjuk.
Egy jó erős nejlonzacskób... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.06 14:55
|
|
|
|
|
|
Borban sült alma.
|
Megtisztítjuk az almákat, ketté vágjuk és kivágjuk a magházát. Egy tűzálló tálba rakjuk és mindegyikre kanalazunk a cukorból ... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.05 15:18
|
|
|
|
|
|
Töltött csirkevagdalt !
|
Egy tálban összekeverem a darált húst,összevágott tojást,mortadellát, a bőrétől megfosztott kolbászt,zsemlemorzsát,res zelt sajt... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2012.10.05 21:53
|
|
|
|
|
|
Spanyol gulyás.
|
A marhahúst kockára vágjuk, sóval és borssal megszórjuk.
Megfuttatjuk olajon a zúzott fokhagymát és a felvágott vöröshagymát... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.27 07:15
|
|
|
|
|
|
Borban párolt csirke egyszerűen.
|
Tisztítsuk meg a csirkecombot, sóval és borssal dörzsöljük be. Ezután olívaolajon süssük mindkét oldalát aranybarnára, majd e... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.27 06:55
|
|
|
|
|
|
|