|
Csirkemell őzgerincformában sütve
|
3 evőkanál tejfölt a tojásokkal, liszttel, a sóval, a borssal a petrezselyemmel, 10 dkg reszelt sajttal masszává keverjük. A hús... |
24 komment
|
476 ember kedveli
|
isti53
2011.12.13 17:11
|
|
|
|
|
|
Szezámmagos csirke,mint a kínai konyhán
|
-A csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk.
-Egy tálba belerakjuk a bunda hozzávalóit,
összekeverve sűrű masszát készítünk.
-Bel... |
0 komment
|
84 ember kedveli
|
tothanikorozsa
2012.08.01 23:00
|
|
|
|
|
|
Bakonyi sertésszelet
|
A sertéshúst szeletekre vágjuk, jól kiverjük, és sózva, majd lisztben megforgatva mindkét oldalát halványra sütjük, s megfelelő ... |
1 komment
|
80 ember kedveli
|
xamada
2012.03.02 09:45
|
|
|
|
|
|
Húsos tészta
|
A hagymát felkockázzuk és kevés olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a darált húst, majd kifehéredésig együtt pároljuk. Belekeve... |
0 komment
|
74 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.28 20:11
|
|
|
|
|
|
Brassói apró pecsenye...
|
A húst leöblítjük, szárazra töröljük, és kb. 1-2 cm széles, 4-5 cm hosszú csíkokra felvágjuk. A szalonnát gyufaszál vékonyságú... |
1 komment
|
73 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 12:34
|
|
|
|
|
|
Fasírt másképp !
|
A bacon kivételével a hozzávalókat összedolgozzuk. Fasírtot formázunk és a félbevágott baconnel körbetekerjük. Sütő papírral bél... |
2 komment
|
65 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.01.14 18:06
|
|
|
|
|
|
Bud Spencer kedvence
|
Kockára vágott szalonnát zsíron megpirítjuk. Beletesszük a karikára vágott vöröshagymát és üvegesre sütjük. Rádobjuk a karikára ... |
3 komment
|
52 ember kedveli
|
isti53
2012.03.01 06:55
|
|
|
|
|
|
Rakott hús...
|
Egy őzgerincformát kibélelünk baconszeletekkel keresztirányban úgy, hogy kétoldalt kilógjon a szalonna.
4 szelet karajt kiv... |
0 komment
|
50 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.21 15:08
|
|
|
|
|
|
Göngyölt csirkemell
|
A csirkemellet felszeleteljük, majd kiklopfoljuk,sózzuk.
A töltelékhez a tojást felverjük, majd a sajttal elkeverjük.
Hozzáadj... |
1 komment
|
50 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.05 04:48
|
|
|
|
|
|
|