|
Pataki tálban sült sertéskaraj
|
A karajt felszeletelem a csont mentén. A szeletek között sózok, zsályával és rozmaringgal hintek, majd egy szelet almát és egy... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.02 17:56
|
|
|
|
|
|
Mexikói rizses csirke...
|
Olajon üvegesre dinszteljük a finomra vágott hagymát. A tűzről levéve belekeverjük a köményt és az erős paprikát. Visszatéve ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.26 13:03
|
|
|
|
|
|
Csirke torta
|
Végy 1 köralapú jénait és sugár (vagy átlós) irányban béleld ki szalonna csíkokkal. Ezt úgy tedd meg, hogy legyen annyi túllógó... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
zsuzsanna53
2012.01.26 04:47
|
|
|
|
|
|
Székelykáposzta
|
A káposzta levéből egy pohárnyit féreteszünk, majd egy kis vízzel átöblítjük, kinyomkodjuk a káposztát.
A sertésoldalast a cso... |
3 komment
|
13 ember kedveli
|
brezdergott
2012.01.24 16:31
|
|
|
|
|
|
Tápióbicskei töltött káposzta
|
A hagymákat megtisztítjuk, és apróra vágjuk. Egy nagyobb tálban összekeverjük a húsokat a rizzsel, a darabolt hagymákkal, a fűs... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.24 07:10
|
|
|
|
|
|
Édes-savanyú kínai csirke...
|
A csirkemelleket kicsontozzuk, bőrüket lefejtjük, a húst vékony csíkokra vágjuk. Hozzáadunk 1 evőkanál szójaszószt és a rizsl... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.21 06:55
|
|
|
|
|
|
májjal töltött csirkecomb
|
1. A csirkecombot és a májat megmossuk. A májról eltávolítjuk a hártyákat -inakat, majd kettévágjuk.
2. A hagymát és a fokhagy... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.19 15:08
|
|
|
|
|
|
Füstölt csülök-almával-tormával-
|
A csülköket megtisztítjuk, megmossuk, majd hideg, sós vízben feltesszük főni, fedő alatt puhára főzzük.
Amikor megpuhult,... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.17 11:14
|
|
|
|
|
|
Dióval töltött csirkecomb-csicsóka pudinggal-
|
A csirkecombot egyben hagyjuk, de a felső részéből a csontot kiszedjük, sózzuk, félretesszük pihenni, közben elkészítjük a tölt... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.11 14:25
|
|
|
|
|
|
Kacsamell, málnás vörösbor mártásban
|
A kacsamellről eltávolítjuk a csontot és a bőrt, csak a színhúst használjuk fel. A mellet sózzuk, borsozzuk. Egy nagy serpenyőb... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
isti53
2012.01.11 07:36
|
|
|
|
|
|
|