|
Gombás csirkepaprikás
|
Az apróra vágott vöröshagymát az étolajon megpirítom. A tűzről félrehúzva hozzáadom a pirospaprikát, beletesszük a megtisztított... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
sz-andi
2014.01.06 06:01
|
|
|
|
|
|
Chilis csirkemell tejszínes birsalmával
|
A csirkemelleket kettévágom, sózom, borsozom, kevés chiliporral megszórom őket. A kimargarinozott tepsibe helyezem őket és a tet... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
patakigigi
2014.01.06 10:35
|
|
|
|
|
|
Brassói tepsiben
|
Szeletenként kiklopfolom a húst. Besózom és megkenem fokhagymával. Állni hagyom, majd csíkokra vágom. A szalonnát kockára vágom ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
amentida
2014.01.09 14:31
|
|
|
|
|
|
Natúr csirkecomb
|
A kifilézett combokat sózom, borsozom. A fokhagymát felaprítom, elkeverem a joghurttal, majd ezt is megsózom. A csirkéket megfor... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szonoczky
2014.01.10 15:11
|
|
|
|
|
|
Rablóhús csirkemellből
|
A kicsontozott csirkemellet megmosom, apró szeletekre vágom. A bacont felszeletelem, a cukkinit meghámozom, megmosom és karikákr... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
blackandi
2014.01.12 18:55
|
|
|
|
|
|
Olaszos csirkecombok
|
Az apróra vágott hagymát kevés olívaolajon üvegesre párolom. Ezután beleforgatom a csirkecombokat, és addig pirítom, amíg kis sz... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
pokollady
2014.01.23 18:06
|
|
|
|
|
|
Rakott káposzta
|
A vöröshagymát megpucolom, és apróra vágom. Kevés margarinon megpirítom, majd hozzáadom a darált húst, kicsit pirítom, sóval, bo... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
francesca
2014.01.30 14:46
|
|
|
|
|
|
Roston szűzpecsenye édesburgonyával
|
A szűzpecsenyét lehártyázom és felszeletelem. Kiklopfolom és fűszerezem. Kevés olajon, pirosra sütöm. Az édesburgonyát megtisztí... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
elenacska
2014.01.31 18:49
|
|
|
|
|
|
Tepsis csirkemell zöldségágyon sütve
|
A csirkemellet megmosom,besózom ,fűszerezem.
Megpucolom és egy cm-es darabokra vágom a sárgarépát,a burgonyát,hagymát,a karaláb... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.01 10:30
|
|
|
|
|
|
Erdélyi zsiványpecsenye puliszkával
|
A bélszínt tenyérnyi nagyságúra, a füstölt szalonnát feleakkorára vágjuk. A bélszínt sózzuk, borsozzuk, és a hagymát felnégyeljü... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.13 10:34
|
|
|
|
|
|
|