|
Rántott csirke kicsit másképp
|
A csirkecombokat elvágom ketté, alaposan megmosom, kicsit besózom, majd bepanírozom.
Tepsibe teszem és mindegyik combra 1 evőka... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
izabella69
2014.04.04 16:05
|
|
|
|
|
|
Harcsa halászlé
|
A halat megmosom, fejét, fakárt, úszonyait levágom. A húsát sűrűn beirdalom, kétujjnyi vastag szeletekre vágom, besózom, hidegre... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
patakigigi
2014.04.07 16:57
|
|
|
|
|
|
Töltött fasírt
|
A húst ledarálom. A hagymákat apróra vágom. 6 tojást megfőzök. A zsemléket beáztatom, kinyomkodom. A paprikákat szeletekbe vágom... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
csordasne
2014.04.26 18:33
|
|
|
|
|
|
Töltött csirkecomb
|
A hagymát apró kockákra vágom, sózom és az olajon megfonnyasztom. Közben beáztatom a tejbe a zsemlét és ki is nyomkodom. Rádobom... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
csordasne
2014.05.02 15:56
|
|
|
|
|
|
Rizses hús
|
A vöröshagymát apróra vágva zsiradékon megfonnyasztjuk. Beletesszük a fokhagymát és a kis kockákra vágott húst. A hús kifehéredé... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
kitumale
2014.05.06 13:05
|
|
|
|
|
|
Erdélyi káposztás libamell
|
A libamellet megtisztítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és forró serpenyőben kevés olajon minden oldalát megpirítjuk, majd megöntöz... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
feviroza
2014.05.14 14:30
|
|
|
|
|
|
Stefánia vagdalt
|
A hagymákat apróra vágom, a zsemléket beáztatom, majd jól kicsavarom. 4 db tojást keményre főzök. A hozzávalókat alaposan összeg... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
amentida
2014.05.29 08:55
|
|
|
|
|
|
Nem lehet abbahagyni csirke
|
A lisztet összekeverem a fűszerekkel, a sóval és a fokhagymával.
Kikenek margarinnal egy nagyobb tálat és a csirkéket beleforga... |
2 komment
|
10 ember kedveli
|
nokedlee
2014.06.27 22:06
|
|
|
|
|
|
Gombaszószos csirkecomb, farfalle tésztával
|
A csirkecombokat alaposan megmosom, félbe vágom. A hagymát apróra vágom, kevés olajon megdinsztelem, hozzáadom a combokat, tesze... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
nokedlee
2014.07.17 17:00
|
|
|
|
|
|
|