|
Töltött pulyka
|
A pulyka bőre alá sós vajat labdákba betöltünk, leginkább a mellehúsát érdemes így előkészíteni. De nem árt a combjának sem. Aká... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.12 12:47
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsa
|
A megtisztított (a hasüreg és a zsírzó eltávolítására nagyon figyeljünk oda) kacsát kívül-belül megszórjuk a szárnyasfűszerrel. ... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
jancsiba1
2011.12.13 15:06
|
|
|
|
|
|
Fahéjas pulyka gyümölcsökkel
|
A pulykahúst vékony szeletekre vágjuk és sózás nélkül mindkét oldalát jól meghintjük fahéjjal. Forró olívaolajban mindkét oldalá... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
donaldduck
2011.12.19 22:17
|
|
|
|
|
|
Vajon párolt pisztráng -szalonnás lencseágyon
|
A megtisztított pisztrángokat a felolvasztott és felhevített vajra helyezzük, ahol mindkét oldalukat 3-3 perc alatt megkapatju... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.11 18:11
|
|
|
|
|
|
Gesztenyés pulyka.
|
A zsemlét beáztatjuk a tejbe. A gesztenyét megfőzzük, megtisztítjuk és áttörjük. Az így előkészített gesztenyemasszázhoz hozzá... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.10 21:07
|
|
|
|
|
|
Aszalt szilvás-karamellás pulyka
|
A pulykamellet és a füstölt sajtot felszeleteljük.Sóval, borssal, pici fahéjjal beszórjuk.Teflon serpenyőben kevés olajat és... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.12 21:59
|
|
|
|
|
|
Bajai halászlé
|
A pontyot megtisztítjuk. Ez abból áll, hogy az élő pontyot agyonütjük úgy, hogy pontosan a szeme közé ütünk egy kalapáccsal. Ezt... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
eslavitsek
2013.10.16 11:13
|
|
|
|
|
|
Almás-sajtos göngyölt pulykamell
|
Az almákat meghámozzuk és apró kockákra vágjuk a sajtot lereszeljük ,az almához keverjük és szerecsendió reszelékkel ízesítjük.A... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.15 15:17
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsasült
|
A kacsa aprólékát levágjuk,a belsőséget megtisztítjuk.A kacsát sóval,borssal bedörzsöljük a megtisztított félbevágott hagymát a ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.18 14:23
|
|
|
|
|
|
MAJONÉZES BURGONYA FORMÁBAN
|
Előkészítés: a burgonyát megfőzöm, majd meghámozom, és vékony karikákra vágom.
A karikákat kis kockákra aprítom. Ecettel, cuko... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.10.22 18:54
|
|
|
|
|
|
|