|
Paprikás csirkemell.
|
A csirkemellfilé darabokat sóval, borssal bedörzsölöm és egy tűzűlló tálba teszem. Ráöntök 3 ek olajat, 3 ek vizet és lefedve ... |
1 komment
|
11 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.17 06:41
|
|
|
|
|
|
zöldbabpörkölt
|
Fél kilogramm sertéshúsból pörköltalapot készítünk.Mikor a hús félig megfőtt,hozzáadunk1 kg.kicsire tördelt zöldbabot.Ha kell,u... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.08.17 10:29
|
|
|
|
|
|
Rozmaringos csirkemellbatyu.
|
A szalonnákat megfelezem. A csirkemellet felszeletelem, enyhén kiklpfolgatom, sózom, megszórom borssal és rozmaringgal (őrölt,... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.18 06:57
|
|
|
|
|
|
Gesztenyével töltött fácán.
|
A kicsavart zsemlét összegyúrjuk a megsütött gesztenyével, vagy sütéshez való 1db gesztenyemasszával, a tojással, a sóval, és az... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.19 11:00
|
|
|
|
|
|
Hajdinás egytálétel.
|
A megmosott hajdinát öntsük le egy liter lobogó vízzel, adjunk hozzá egy kanál margarint és a Zöldségleves-kockát. Főzzük 10 p... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.21 14:43
|
|
|
|
|
|
Töltött tök görögösen.
|
A Knorr Gyros Rafinéria tasak kisebbik felében található fűszerkeveréket keverjük el a joghurttal és tegyük hideg helyre felha... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.21 15:10
|
|
|
|
|
|
Bakonyi borjúhere nokedlivel
|
- 1/2 kg lisztből és a tojásokból egy kis víz hozzáadásával nokedlitésztát készítünk, majd kifőzzük.
- A hagymát felvágjuk és m... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
gzax
2012.08.22 21:08
|
|
|
|
|
|
Bakonyi rőzse.
|
A füstölt szalonnát szeletekre vágom, centiméterenként bevagdalom és kevés olajon kisütöm. 2 hagymát vastag szeletekre vágok, ... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.23 19:20
|
|
|
|
|
|
Ravioli tejszínmártásban.
|
A tésztát megfőzzük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük.
A vöröshagymát megtisztítjuk és apró kockára vágju... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.24 20:49
|
|
|
|
|
|
|